Thierry Mugler A*Men Pure Havane Review

REVIEWED BY Tom Haze

Introductie

Pure Havane is een warme mannengeur die geweldig is voor de koudere seizoenen. De combinatie van honing, tabak en vanille maken dit luchtje sterk, mannelijk en lekker zoet. De geur is verleidelijk, sophisticated en geschikt voor eigenlijk alle situaties. De levensduur is met 10+ uur ook uitstekend. Een erg goed geurtje voor de herfst en de winter!

Topnoten: Witte honing, Tabak
Middennoten: Vanille, Cacao, Patchouli
Basisnoten: Amber, Ladbdanum, Styrax

Concentratie: Eau De Parfum (EDP)

Seizoenen

MEEST GESCHIKT

parfum seizoenen herfst en winter
A*Men Pure Havane is perfect voor de herfst en winter. De geur is zoet, warm en sterk. Daarmee is dit luchtje heel geschikt voor de koude tijd van het jaar. Voor warm weer is de geur te zwaar en te zoet.

Type geur

WAT EN WANNEER?

GEURKARAKTER

Warm
Zoet
Verleidelijk
Sophisticated

BESTE GELEGENHEDEN

Koude dagen
Avond uit

Plus- en minpunten

THE GOOD AND THE BAD

PLUSPUNTEN

+ Heerlijke vanille en tabak
+ Unieke geur
+ Levensduur van 10+ uur

MINPUNTEN

- De geur wordt steeds moeilijker te vinden, online en in parfumwinkels 

Levensduur

HOE LANG BLIJF JE HET RUIKEN?

Pure Havane is een geur met een geweldige levensduur. Een paar sprays en je hebt er zeker 10 uur plezier van. De sillage (geurspoor) is ook erg goed. Gelukkig niet té sterk, mensen ruiken je niet van 10 meter al aankomen.

Wat valt op?

DIT SPRONG ERUIT

De warme combinatie van vanille en tabak werkt erg goed. Zowel mannelijk als verleidelijk. Deze geur zit heel goed in elkaar
De eerste paar minuten kun je wellicht 'kersen' ruiken. Die (best lekkere) geur verdwijnt na enkele minuten.

Score

BELANGRIJKSTE FACTOREN

Levensduur / Duurzaamheid

9
Sillage

9
Kwaliteit en uniekheid

9
Prijs-kwaliteitverhouding

9

Eindoordeel

CONCLUSIE

EEN GOUDEN COMBINATIE
A*Men Pure Havane doet eigenlijk alles goed. De vanille- en tabaksgeur zijn top, de geur blijf je lang ruiken en het levert je ongetwijfeld veel complimenten op.

Een echt nadeel is er niet. Draag de geur alleen niet op een warme zomerdag. In vrijwel alle andere gevallen kun je het prima dragen. Perfect voor een date of koude winteravond, maar ook prima draagbaar voor kantoor of school.

Pure Havane straalt vooral warmte uit. Denk aan een herfstdag, open haard, warme trui... en dan onweerstaanbaar lekker ruiken. Vooral in de koude seizoenen is Pure Havane dan ook een echte homerun.
BEKIJK OP
SUPERWINKEL.NL
BEKIJK OP
BOL.COM

Bekijk meer reviews

De beste lente en zomer geuren 2021

TOP 5 LENTE & ZOMER

Wat zijn de beste mannen geurtjes voor de warme seizoenen? Dat hebben wij vast voor je uitgezocht. Bekijk onze top 5 hier!
BEKIJK TOP 5

OVER PARFUMREVIEWS.NL

ParfumReviews.nl maakt het kiezen van jouw volgende geurtje gemakkelijk. Check hier onafhankelijke parfum reviews, handige lijstjes en informatieve artikelen. Zo koop je het luchtje dat het beste bij jou past.
plus-circlecircle-minus linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram