Over ParfumReviews.nl

ParfumReviews.nl is een website met onafhankelijke reviews en artikelen over parfum. We testen geurtjes uitgebreid en brengen een eerlijk oordeel uit. Zo gaan we voor jou op zoek naar de beste mannen parfums.

Zo testen en reviewen wij

Bij onze tests proberen we parfums voor langere tijd uit. We belichten de meest opvallende punten en geven je zowel de voordelen als de nadelen. Ook vragen we verschillende mensen in onze omgeving naar wat hen opvalt. Zo komen we tot een review, score en een eindoordeel. We nemen hiervoor altijd de volgende criteria altijd mee:

- Levensduur / Duurzaamheid
- Sillage
- Kwaliteit en uniekheid
- Prijs-kwaliteitverhouding

Een luchtje blijft persoonlijk, maar met onze reviews krijg jij als bezoeker wél een veel beter beeld. We geven aan voor wie de geur wel of niet geschikt en bij welke gelegenheden Zo koop jij, online of offline, het geurtje dat het beste bij jou past.

De neus achter de ParfumReviews.nl

ParfumReviews.nl is een initiatief van Tom Haze. Het idee voor de website kwam tot stand door zijn liefde voor parfum en jaren aan testervaring voor o.a. het AD, BesteProduct.nl en Kieskeurig. Testen, vergelijken en reviewen zitten 'm inmiddels in het bloed. De passie werd gecombineerd met de werkervaring en voilà: ParfumReviews.nl ging online!

In het dagelijks leven werkt Tom als webcoördinator en muzikant. Naast parfum zijn muziek, sporten en tech zijn andere grote passies. Benieuwd naar zijn muziek? Kijk en luister dan eens naar de band: Groove 21.

Open, eerlijk en onafhankelijk

Bij ParfumReviews.nl testen we open, eerlijk en onafhankelijk. Wat we vinden, schrijven we op. De voordelen én de nadelen. Parfummerken, -winkels of andere partijen hebben geen invloed op de beoordeling. Alle geurtjes krijgen een kans en worden op dezelfde manier getest.

OVER PARFUMREVIEWS.NL

ParfumReviews.nl maakt het kiezen van jouw volgende geurtje gemakkelijk. Check hier onafhankelijke parfum reviews, handige lijstjes en informatieve artikelen. Zo koop je het luchtje dat het beste bij jou past.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram