Dior Homme Intense Review

REVIEWED BY Tom Haze

Introductie

Dior Homme Intense is een zoete en warme geur voor mannen. Met name de lavendel en iris zorgen voor een luxe, sexy en elegante Eau de Parfum die redelijk lang blijft hangen. Alvast een spoiler alert: dit luchtje scoort érg goed!

Topnoten: Lavendel
Middennoten: Iris, Muskus Ambrette, Peer
Basisnoten: Ceder, Vetiver

Concentratie: Eau De Parfum (EDP)

Seizoenen

MEEST GESCHIKT

Dior Homme Intense is het beste in de lente, herfst en winter te dragen. Omdat het geurtje vrij warm en zwaar is, is het in de hete zomerzon minder geschikt.

Type geur

WAT EN WANNEER?

GEURKARAKTER

Zoet en poederachtig
Bloemachtig
Houtachtig
Volwassen en sexy
Luxe

BESTE GELEGENHEDEN

Date
Avond uit

Plus- en minpunten

THE GOOD AND THE BAD

PLUSPUNTEN

+ Iris en ceder ruiken heerlijk en natuurlijk
+ Geur, flesje en sprayer zijn van topkwaliteit
+ Levert vaak veel complimenten op

MINPUNTEN

- Geurtje blijft minder lang hangen dan het origineel uit 2011.
- Minder geschikt voor op kantoor... maar het kán wel!

Levensduur

HOE LANG BLIJF JE HET RUIKEN?

Dior Homme Intense blijf je ongeveer 8 uur lang ruiken. De eerste 2 uur is het geurtje het sterkst. Daarna gaat het duidelijk dichter op je huid zitten.

Dit is een ruim voldoende score voor de levensduur van een parfum.

Wat valt op?

DIT SPRONG ERUIT

De opening van dit geurtje is bijzonder. Met name door de iris, ruikt het een beetje naar lipstick of de make-up tas van je vriendin. Dat klinkt niet heel mannelijk, maar het is lekker en erg verleidelijk.
De geur wordt al snel een stuk warmer en mannelijker. Na een half uurtje komen de houtachtige geurnoten beter naar voren.

Score

BELANGRIJKSTE FACTOREN

Levensduur / Duurzaamheid

7
Sillage

8
Kwaliteit en uniekheid

9
Prijs-kwaliteitverhouding

8

Eindoordeel

CONCLUSIE

ELEGANT, SEXY EN ERG GOED
Dior Homme Intense is 'quality in a bottle'. Elegant, sexy en perfect voor een date of avondje uit. De iris en lavendel zorgen voor een 'lipsticky' opening die verrassend goed werkt voor een mannengeurtje. Lekker, verleidelijk en de kwaliteit druipt er vanaf. 

Vermijd Dior Homme Intense alleen op hete zomerdagen. Daar is het te zoet en poederachtig voor. Ook zijn er geuren die wat mannelijker zijn. Maar dat doet niets af aan deze topgeur. Met rond de €60,- voor 50 ml. is het geen goedkope geur, maar het is het geld meer dan waard.
BEKIJK OP
DOUGLAS.NL
BEKIJK OP
ICIPARISXL.NL

Bekijk meer reviews

De beste lente en zomer geuren 2021

TOP 5 LENTE & ZOMER

Wat zijn de beste mannen geurtjes voor de warme seizoenen? Dat hebben wij vast voor je uitgezocht. Bekijk onze top 5 hier!
BEKIJK TOP 5

OVER PARFUMREVIEWS.NL

ParfumReviews.nl maakt het kiezen van jouw volgende geurtje gemakkelijk. Check hier onafhankelijke parfum reviews, handige lijstjes en informatieve artikelen. Zo koop je het luchtje dat het beste bij jou past.
plus-circlecircle-minus linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram