Artikelen

Op zoek naar handige tips? Of even wat extra bijleren over parfum? Hier spijker je je kennis over luchtjes bij!

Alle artikelen

Hier vind je een overzicht van alle artikelen, gesorteerd op datum:
De 5 beste lente en zomer geuren voor mannen

Wat zijn deze lente en zomer de beste luchtjes voor mannen? In deze top 5 van 2021 vind je onze favoriete parfums. De geurtjes zijn uitgezocht op basis van goede prestaties in warm weer, de beste gelegenheden en complimenten. Er zitten geuren bij voor op kantoor, voor casual gebruik en voor tijdens een date. Benieuwd? Hier is 'ie dan: onze top 5 herengeuren voor de lente en de zomer!

Lees verder
Wat zijn de topnoten, middennoten en basisnoten van parfums?

Parfum mag dan wel in 1 flesje zitten, het bestaat uit meerdere lagen: de topnoten, middennoten en basisnoten. De verschillende geuren in deze lagen zorgen samen voor 1 parfum. Net als meerdere muziekinstrumenten die samen voor 1 lied zorgen. De rol die iedere geurlaag speelt, vind je hier.

Lees verder
Wat is het verschil tussen Eau de Toilette en Eau de Parfum?

Je ziet het bij bijna ieder geurtje wel staan: Eau de Toilette (EDT) of Eau de Parfum (EDP). Wat betekenen ze, wat zijn de verschillen en wat is beter? Op al deze vragen vind je hier een duidelijk antwoord.

Lees verder
Hoe lang blijft parfum goed houdbaar?

Over de houdbaarheid van parfums hoor je de meest uiteenlopende verhalen. Sommigen beweren dat een geurtje na een jaar al slechter wordt, voor anderen lijkt een luchtje eeuwig mee te gaan. Hoe zit het nu echt en hoe zorg je ervoor dat je luchtje zolang mogelijk goed blijft? Je leest het hier.

Lees verder

OVER PARFUMREVIEWS.NL

ParfumReviews.nl maakt het kiezen van jouw volgende geurtje gemakkelijk. Check hier onafhankelijke parfum reviews, handige lijstjes en informatieve artikelen. Zo koop je het luchtje dat het beste bij jou past.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram